top of page

02.

PLATTE DAKEN

Ons team van ervaren dakdekkers is goed op de hoogte van de installatie- en reparatieprocedures voor EPDM en roofing dakbedekkingen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw platte dak waterdicht blijft en er jarenlang mooi uitziet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op maat voor uw plat dak.

01.

HELLENDE DAKEN

Als het gaat om hellende daken, zijn wij uw one-stop-shop voor alle diensten die u nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een dakinspectie.

03.

GEVELBEKLEDING

Wij bieden ook diensten aan voor gevelbekleding om uw gebouw een esthetisch aantrekkelijke uitstraling te geven en het te beschermen tegen weersinvloeden. Verschillende soorten materialen die gebruikt worden: hout, metaal, kunststof.

Puur dakmanschap

Diensten

Vraag uw
 offerte aan

first

05.

ISOLATIEWERKEN

Bij dakbedekking speelt isolatie een belangrijke rol in het behoud van de temperatuur in uw huis of gebouw. Wij bieden verschillende soorten isolatiewerken bij dakbedekking aan, afhankelijk van de dakconstructie en uw specifieke behoeften.

04.

ZINKWERKEN 

Wij bieden ook zinkwerken voor goten en pijpen als een van onze diensten om uw dak en gevels te beschermen tegen weersinvloeden en andere schade.

bottom of page